top of page

Acerca de

Examining X-ray

Ortopédia

Ortopédiai szakrendelés

Az AQUA Gyógyászatban átfogó ellátást és kezelést nyújtunk minden ortopédiai és mozgásszervi probléma esetén. Megkönnyítjük a gyógyulást, legyen szó egyszerű ficamról vagy összetett krónikus betegségről, akár csontot, izmot, inakat, szalagokat érintő sérülésről. Küldetésünk, hogy a modern diagnosztikát követően a lehető leggyorsabban enyhítsük a páciens fájdalmát, legyen szó veleszületett, vagy később szerzett betegségről. 

Mikor érdemes felkeresni ortopédiai szakrendelésünket?

  • Nyak, hát és derék fájdalom esetén

  • Térdfájdalom esetén

  • Egyéb ízületi fájdalmak esetén

  • Izomfájdalmak esetén

  • Mozgási nehézségek, járászavar esetén

  • Sportsérülések esetén

  • Reumás megbetegedések miatt kialakult deformitások esetén

  • Statikai vagy tartási rendellenességek okozta fájdalmak miatt

  • Gyermekortopédiai vizsgálat esetén

tom-claes-HIdUiamYIs0-unsplash.jpg

Dr Pelyva Balázs ortopedus szakorvos a felnőtt szakrendelés mellett a gyermekek ortopédiai elváltozásaival, betegségeivel is foglalkozik, így már egészen korai gyermekkorban elkezdhető a rehabilitáció.

Diagnosztika, vizsgálati eljárás

Szakorvosunk kikérdezi a pácienst a panaszaival kapcsolatban, ahol felmérheti, hogy veleszületett, esetleg később szerzett elváltozásról van-e szó, majd képalkotó diagnosztikai eljárásokkal megállapítja az elváltozást és a megfelelő kezelési formát. Ortopédiai szakrendelésünkön MR/CT/RTG vizsgálati lehetőségek is rövid határidővel rendelkezésre állnak.

Komplex kezelések:

Számos panasz esetén a diagnosztika pontos felállítását követően megállapítjuk, hogy gyógytornával, mozgásjavító vízi tornával korrigálható egy elváltozás. Ezen esetekben az egészségközpontunkban gyógytornászaink által tartott mozgásjavító rehabilitációs torna vagy a vízi torna segíthet a gyógyulásban.

Számos elváltozás javítható, fájdalommentessé tehető infúziós és gyógyszeres kezeléssel vagy ízületi, intraarticularis injekció beadásával. Komplex megoldások esetén a gyógyszeres kezelés kiegészítő eljárás lehet a fizikoterápiás fájdalomcsillapításhoz.

Árak:

Betegvizsgálat: 23 000 Ft

Kontroll vizsgálat: 18 000 Ft

Fájdalomcsillapító injekció beadás /nem tartalmazza a készítmény árát/: 10 000 Ft

Izületi hyalouron injekció beadása /nem tartalmazza a hyaluron készítmény árát/: 10 000 Ft

További információk: +36-30/133-64-79 / ivan.daniel@aquagyogyaszat.hu

bottom of page