top of page

Acerca de

5.jpg

Gyógytorna

Gyógytorna

A gyógytorna egyfajta mozgásterápia, amit az egyén fizikai állapotához és igényeihez igazítunk.

 

Specifikus, illetve személyre szabott gyakorlatokkal - minden esetben korrigált helyzetben végezve - a mozgásszervi problémák (például izomgyengeség, fájdalom) enyhítésére, valamint korrigálására törekszünk. 

 

A gyengült izmok erősítésével, a rövidült izmok nyújtásával javítható az ízületek mozgástartománya és élettani funkciói. Gyógytornával csökkentjük, esetenként teljesen meg is szüntetjük a fájdalommal járó tüneteket, javíthatjuk a mozgáskorlátozottságot, és helyre tudjuk állítani a felborult izomerő-egyensúlyt.

 

A tornatermi mozgásfejlesztést az alábbi esetekben kiemelten ajánljuk:

  • sportsérülés utáni rehabilitáció

  • stroke utáni rehabilitáció

  • gyermekek számára vázizomzat fejlesztés, tartásjavítás esetén

Meglévő mozgásszervi probléma esetén, de prevenciós céllal is érdemes heti 2-3 alkalommal csatlakozni a szakképzett gyógytornász által irányított gyógytornára. Rehabilitációs foglalkozásainkat sport- és stroke rehabilitációban jártas gyógytornász tréner tartja.

ÚJDONSÁG!

Gyógyászatunkon INGYENES gyógytornász konzultációt indítunk. Az orvosok sokszínűségéhez hasonlóan, a gyógytornászok is különböző terápiás módszereket alkalmaznak.

Az ezekben való eligazodáshoz várjuk Önöket szeretettel egy 20 perces privát, ingyenes elbeszélgetésre, csütörtökön 10.20-12.00 között. Kérjük a panaszához kapcsolódó összes leletét magával hozni szíveskedjen.

Az ingyenes gyógytornász konzultációkra itt lehet online időpontot foglalni:

Active Senior Couple
bottom of page