top of page

Acerca de

Facebook születésünnep (2).jpg

Krioszauna/Hidegterápia

Új dimenzió egészséged megőrzésében!

A krioszauna egy olyan innovatív eszköz, amely az egész testre kiterjedő regenerációt biztosít extrém hideg hőmérsékleten. A krioszaunát mind orvosszakmai, mind orvosesztétikai körökben rendszeresen alkalmazzák. Használatával ma már lehetőségünk van a test gyorsabb regenerálódásának ösztönzésére, a fájdalom enyhítésére, a gyulladások csillapítására, a mobilitás, az erő, a rugalmasság növelésére, számos autoimmun betegség kezelésére, a bőr kollagéntermelésének fokozására és a cellulit csökkentésére.

Ezeket a kívánatos hatásokat a krioszauna úgy biztosítja, hogy -85°C extrém hőmérsékletet hoz létre. Ennek köszönhetően a hidegterápia segíti a gyógyulást, de prevenciós céllal is alkalmazható, akár bőrünk fiatalságának megőrzése érdekében is.

Mire jó a hidegterápia?

Izomregeneráció

muscle_1845698.png

A hidegterápia gyorsítja az izomregeneráció folyamatát, csökkenti az izomfájdalmakat, és segít a sportolás utáni gyógyulásban. A hideg hatására a vérerek összeszűkülnek, ami csökkenti a gyulladást és a fájdalmat, majd a test természetes válasza során a vérerek újra kitágulnak, ami serkenti a vérkeringést és elősegíti az izmok oxigénnel való ellátását.

Fájdalomcsillapítás és gyulladáscsökkentés

joint_8825409.png

A hidegre adott reakcióként a test endorfinokat termel, amelyek természetes fájdalomcsillapítóként hatnak. Emellett a hidegterápia kiválóan alkalmas a krónikus fájdalmak és gyulladások kezelésére, mint például az ízületi gyulladás esetében.

skin-care_4383086.png

Bőrmegújító hatás

A hidegterápia serkenti a kollagéntermelést, amely javítja a bőr feszességét és állapotát. Emellett a vérkeringés fokozása révén hozzájárulhat a bőrállapot javulásához és az öregedés jeleinek csökkentéséhez. Mivel az AQUA Gyógyászatban található krioszauna teljes testes, így az arcbőr fiatalítására is alkalmas.

immune-system.png

Immunrendszer erősítés

A hidegterápia stimulálhatja az immunrendszert, így a rendszeres használat segíthet ellenállóbbá tenni a szervezetet a betegségekkel szemben.

7099478_smile_man_glad_cheerful_happy_icon.png

Hangulatjavítás

A hideg hatására a test dopamint, szerotonint és más jó közérzetet elősegítő hormonokat termel, amelyek hozzájárulnak a hangulat és az általános közérzet javulásához.

A hidegterápiát mindazoknak ajánljuk, akik:

  • Aktívan sportolnak és szeretnék gyorsítani az edzés utáni regenerációt,

  • Krónikus fájdalmakkal vagy ízületi gyulladásokkal küzdenek

  • Szeretnék javítani bőrük állapotát, lassítani a bőröregedést

  • Gyengébb immunrendszerrel rendelkeznek és erősítésre vágynak

  • Stresszes életmódot élnek és szükségük van a hangulatuk és általános közérzetük javítására

Névtelen terv (6).jpg

A kezelés mindössze 2-3 percig tart, és hatása már az első alkalom után is tapasztalható.

A hidegterápia során a krioszauna rövid időre (2-3 perc) -85°C és -110°C közötti hőmérsékletre hűti le az emberi testet. Az extrém hideg körülmények hatására a szervezet aktiválja saját tartalékait, amelyek létfontosságúak a működéséhez. E folyamat során a test öngyógyító mechanizmusai új erőre kapnak.

A krioszauna egyedülálló technológiája lehetővé teszi, hogy a test kényelmesen elviselje az alacsony hőmérsékletet, és közben élvezze az önregeneráló, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatásokat.

A krioszauna fülkéjében a levegő rendkívül száraz, ami könnyebben elviselhető hidegérzetet biztosít. A kezelést követően kellemes bizsergés érződik az egész testben, ami tovább fokozza a kezelés jótékony hatásait.

Foglalj időpontot online!

Krinosauna időpontfoglalás
bottom of page