top of page

Acerca de

csm_shutterstock_2175437961_8bc57a882b-1024x682.jpeg

EMC Meridián Diagnosztika
(A hagyományos, kínai gyógyászaton alapuló fájdalommentes állapotfelmérés)

EMC Meridián Diagnosztika

Mi az az EMC Meridián diagnosztika?

A kínai orvoslás és a modern technológia összekapcsólódását követően született meg a meridián diagnosztika. A vizsgálat legfontosabb eszköze az EMC elektromos mérőműszer, mely mérőműszer elődjét az űrkutatásban használták, az űrhajósok ruhájába építve, hogy távolról figyeljék egészségi állapotukat. A vizsgálat teljesen fájdalommentes.

Az egészség öt alapköve...


A hagyományos kínai gyógyászat szerint 5 alap szükséges az egészség eléréséhez, illetve megtartásához:

1. Megfelelő mennyiségű és minőségű alvás, ami a májat és az epét erősíti.

2. Megfelelő hangulatszint, a jókedv, jó közérzet, ami erősíti a szívet, támogatja a vékonybél működését, ami a tápanyag-felszívódást segíti.

3. A harmadik pillér: az étkezés egyensúlya, Jól ismerjük a tanácsot, táplálkozzunk változatosan, fogyasszunk sok zöldséget, gyümölcsöt, növényi rostot, gabonát, megfelelő mennyiségű fehérjét…Az ideális az lenne, ha naponta 45-féle táplálékot vennénk magunkhoz, ebben természetesen a víz, vagy például a só is benne van. Ha jól összeszámoljuk, bizony a legritkábban jön össze ez a mennyiség. Ezért van szükség megfelelő minőségű táplálék-kiegészítőkre. A megfelelő minőséget, csak természetes alapú, ellenőrzött biológiai termesztésből származó növények használhatók fel. Ez a lépünket és gyomrunkat erősíti.

4. A negyedik alapkő a mozgás, amivel a tüdő – szorosan összefügg ezzel a bőr, a vastagbél erősítését eredményezi.

5. Végül az ötödik fő elem a víz, amit megfelelő mennyiségben és lehetőleg minőségben kell elfogyasztani. Naponta minimum 2-3 litert kell meginni ahhoz, hogy a szervezet megfelelően működjön. Testünk 70 %-a, vérünk 95%-ának alkotóeleme, nélkülözhetetlen az élethez. A vese, a húgyhólyag erősítése, a megfelelő méregtelenítés hatékony eszköze az említett folyadékbevitel.


Ha a fenti öt alap egyikével probléma van, akkor az egyensúly felborul és ez a betegség kialakulását eredményezheti. Fontos, hogy magunkat is figyeljük, tudatosan éljünk.

Meridián térkép készül az EMC-készülékkel
Az EMC készülék a hagyományos kínai gyógyászaton alapuló elektronikus mérőműszer, mely a meridián pályákat méri. Az űrkutatásban kifejlesztett eszköz nagyszerűen egyesíti a hagyományt és a modern tudomány vívmányait. Egykor az űrruhába beépítve 24 ponton mérte az űrhajós állapotát, ami a Földön a programot ellenőrző tudóscsoport számára követhető volt.

 

Ezt az elvet továbbfejlesztve alkották meg az EMC készüléket, mely jelentősen lerövidíti a diagnózist. A páciens leül, semmi kellemetlenséget, fájdalmat nem érez. A vizsgálatot végző személy nedves vattacsomót érint a test 24 pontjához és rövid időn belül a számítógép képernyőjén megjelenik a meridián-vonalak rajza.

A szakember ezt értelmezve adja meg a javaslatot a gyenge pontok erősítésére, a betegségek megelőzésére. Sok esetben táplálkozási tanáccsal látja el az illetőt, táplálék-kiegészítőként kizárólag az ellenőrzött, hagyományos kínai orvoslást követő farmról ajánl. Megmutatja, mely pontok nyomásával javíthatunk magunk is saját állapotunkon.

 

A meridián mérés pacemakerrel élők számára is lehetséges, semmiféle mellékhatása nincs. Hosszú távon hatalmas előnye, hogy tisztában lesz az ember saját szervezete állapotával, az esetleges gyengeségek erősítésére könnyen, otthon is alkalmazható módszereket kaphat.

Meridián masszázs:
A meridián masszázs során a testünket behálózó energiavezetékek mentén dolgozunk. Ez a masszázstechnika közvetlenül hat az energiapályákra, így gyorsan és hatékonyan szünteti meg panaszainkat. Oldja az energiablokkokat, visszaállítja a szervezet természetes egyensúlyát.

Árak:

- Vizsgálat: 15 000 Ft*
  *20 éves kor alatt -50% kedvezményt biztosítunk a diagnosztika árából.

- Meridián masszázs: 15 000 Ft

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS:

EMC időpontfoglalás
IMG_3964.jpeg
bottom of page