top of page

Acerca de

Neck Massage

Masszázsterápia

Deluxe masszázsterápia

Deluxe masszázsterapeutánk Szilágyi Henriett gyógymasszőr, nyirokmasszőr, aki személyre szabott masszázsélménnyel várja a kedves vendégeket az AQUA Gyógyászatban. Henriett 2011 óta gyógymasszőr, nyirokmasszőr. Később folyamatosan fejlesztette tudását számos más módszerrel, hogy a gyógyászati vonalon a legszélesebb tudással szolgálhassa vendégeit.

 

10 évig élt St Moritzban, ahol egy 5 csillagos Swiss deluxe hotel főterapeutájaként dolgozott. Sok tapasztalatot gyűjtött az évek során és a világ minden tájáról érkező prominens vendégek váltak törzsvendégeivé. Számára ezt a hivatást a magas szakmai tudás, az alázat, a segítségnyújtás jellemzi, amit az AQUA Gyógyászat vendégei felé szeretne kamatoztatni.

20231221_131021 (1)_edited.jpg

Szilágyi Henriett

gyógymasszőr, nyirokmasszőr

Deluxe masszázsterápiáink:

  • Egyénre szabott masszázs: Teljesen egyénre szabott kezelés a fájdalmas, problémás zónákat kezelve, akár köpölyözéssel egybekötve.

  • Sportmasszázs: Az igénybevett hátnak és lábaknak. Az erősebb nyomás enyhíti a sporttal kapcsolatos izomfeszültséget és ezáltal az izomfájdalmat. Ideális erőteljes testmozgás után.

  • Nyirokdrenázs: Ez a szelíd, kifejezetten a nyirokerekre ható lágy masszázs olaj nélkül a nyirokrendszer mentén a nyirokfolyadék elvezetéséről gondoskodik és ödémát csökkent. Ideális terhesség esetén és olyan vendégek számára, akik szervezete hajlamosabb vízvisszatartásra

  • Talpreflex masszázs: Minden szerv visszatükröződik a talpon. A speciális nyomáspontú masszázs segíti a test saját gyógyító erejének mozgósítását, frissíti a fáradt lábakat. Ideális egy mozgalmas, stresszes nap előtt vagy után.

Időpontfoglalás telefonon:
+36 76 500 325

Online időpontfoglalás

Masszázs időpontfoglalás
Shoulder Massage
bottom of page